Από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια θέση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος με τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων», για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19. Οι επιτυχόντες φοιτητές θα ενημερωθούν με email για τα αποτελέσματα.

Οι νέοι φοιτητές καλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος για την εγγραφή τους στο ΠΜΣ. Για τη διαδικασία της εγγραφής σημειώνονται τα εξής :

  1. Οι επιτυχόντες οφείλουν να καταβάλλουν την Α’ δόση, ποσό δηλαδή 600€, που αντιστοιχεί στο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου. Τα δίδακτρα θα καταβάλλονται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στο λογαριασμό: GR89 0172 2570 0052 5704 7821 761 της Επιτροπής Ερευνών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση του ποσού είναι το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η διευκρίνιση ότι πρόκειται για «Α’ δόση, Α’ εξαμήνου, για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων».
  2. Στη συνέχεια πρέπει να προσέλθουν με την απόδειξη της κατάθεσης στη Γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία από την Τρίτη 2/10 έως και την Πέμπτη 11/10, ώρες 10 πμ – 2 μμ για να συμπληρώσουν μία δήλωση αποδοχής της ένταξής τους στο ΠΜΣ και την οριστική επιλογή του προγράμματος πλήρους ή μερικής φοίτησης, που θα παρακολουθήσουν. Μαζί τους θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την ταυτότητά τους και 1 φωτογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Τμήματος (τηλ. : 2321049135, e-mail : seferidou@teicm.gr).
  3. Ως αποδεικτικό της κατάθεσης των διδάκτρων θα χορηγείται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές Γραμμάτιο Είσπραξης από την Οικονομική Υπηρεσία της Επιτροπής Ερευνών, η οποία θα αντλεί τα απαραίτητα στοιχεία από την Αναφορά Κίνησης του Λογαριασμού, που της αποστέλλεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα από την Τράπεζα Πειραιώς. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παραλαμβάνουν το Γραμμάτιο Είσπραξης από τη γραμματεία του ΠΜΣ μια εβδομάδα μετά την έναρξη των μαθημάτων. Σημειώστε επίσης ότι η Β’ δόση των διδάκτρων, ποσό δηλαδή 600€, που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 50% από τα δίδακτρα του Α’ εξαμήνου, σύμφωνα με το άρθρο 18 του οδηγού σπουδών, καταβάλλεται “…μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την έναρξη των μαθημάτων, με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής ερευνών του ΤΕΙ και την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης στη Γραμματεία του ΠΜΣ”.
  4. Αν κάποιοι φοιτητές δικαιούνται απαλλαγή διδάκτρων, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία του τμήματος μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών. Στην περίπτωση που τους εγκριθεί η απαλλαγή, θα τους επιστραφεί η πρώτη δόση των διδάκτρων. Η διαδικασία για την αίτηση της απαλλαγής διδάκτρων, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους τους υποψήφιους, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το ΠΜΣ του Τμήματός μας και να ευχηθώ “πετυχημένες και ουσιαστικές σπουδές” στους νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας. Σε κάθε περίπτωση και αν για κάποιους από τους υποψήφιους εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια θέματα, που προκαλούν ερωτηματικά ή/και απορίες, θα τους παρακαλούσα να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου (e-mail : dimsot@teicm.gr) για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του ΠΜΣ

Δρ. Σωτήριος Δημητριάδης

Καθηγητής

Ολοκλήρωση αξιολόγησης υποψήφιων μεταπτυχιακών φοιτητών ακ. έτους 2018-19