Έχετε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε την ιστοσελίδα μιας επιχείρησης; Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα How to Design & Build a Website.

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία της σωστά διαμορφωμένης παρουσίας στο online περιβάλλον.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μία βασική ιστοσελίδα, να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες, να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας, καθώς και ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες που διέπουν τη σχεδίαση και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 14:30).

 

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, 15:00 με 17:00

Αμφιθέατρο ‘Ευαγόρας Παλληκαρίδης’ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Νέο Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google: How to Design & Build a Website